Vi finns här för att hjälpa dig

Hej och välkommen hit till vår webshop med bara produkter från EVA VET.
Jag har just sålt min ridsportbutik Second Saddle som jag drivit i 5 år. Det har varit på alla sätt en rolig och lärorik tid. Under dessa år har jag sålt Evas produkter som är framforskade och kliniskt testade av veterinärer i USA. Jag har sålt produkterna på Second Saddle och fått så oerhört bra respons. Jag tycker det är lika roligt varje gång en kund har kommit tillbaka och köpt igen. När kunder berättar hur deras hästar slutat att få återkommande ledinflammationer, hundar har blivit ohalta och har lättare att resa sig värmer ens hjärta.

Våra djur är ju som våra barn. Vi älskar dem över allt annat! Jag har även sålt HA-30 och Joint III för människor. Dessa har vi just fått klassat in som hälsotillskott i Sverige. Så nu håller vi på att göra nya svenska etiketter mm. HA-30 innehåller bara hyaluronsyra och Joint III innehåller både hyaluronsyra och glukosamin mm. Jag har haft kunder som har artros men även de som har psoriasis artrit. Kunderna har haft ont i händer, knän, höfter mm och de flesta kommer tillbaka och säger att de fått ett nytt liv!
En man som inte kunnat springa på 3 år pga smärtor i knäna kommer in igen efter 2,5 månad och säger att han tror knappt det är sant men att han just sprungit Göteborgsvarvet! En kvinna med psoriasis artrit berättar att hon fått ett nytt liv. Nu kan hon hoppa på klipporna och spela innebandy igen.

Ja, historierna är många och lika glad blir man varje gång. Om du som kund vill ha hjälp med vilken produkt du skall välja så maila pia@ha-vet.se eller ring 0706-240041.i är till för att hjälpa varandra!

Välkomna hälsar Pia

Sidebar

Teamet – som finns här för dig

Pia Sternberg
Pia Sternbergförsäljning och marknadsföring
Eva Skiöldebrand
Eva Skiöldebrand Legitimerad veterinär (PhD) och arbetar som forskare på Sahlgrenska Universitets Sjukhus